sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Mitä näkyy pinnan alla?

Tätä oli odotettu koko talvi. Edellisten reissujen aikana Sea Life on aina jäänyt näkemättä, mutta nyt mennään vartavasten vain sinne. Linnanmäellä ollaan käyty ennenkin ja nyt jätettiin se puoli ainoastaan yhteen laitteeseen, jonka koululainen sai valita itse- hän valitsi legendaarisen kummitusjunan :D (Kyöpelinvuoren hotelli). 

Koko kesälomareissun huipentuma oli siis tässä: SEA LIFE Helsinki.


Malttamattomana ja jännittyneenä reissulainen odotti pääovella. Mikä parasta, Megalodonin ammottava kita heti ennen sisäänkäyntiä. Meidän koululainen on ollut aina kiinnostunut varsinkin dinosaurusten fossiileista ja paikoista mistä niitä etsitään vielä tänäänkin, mutta erilaiset hait ovat vieneet mukanaan ihan omanlaiseen maailmaan. Hän tietää niistä paljon ja jakaa myös äidille sillointällöin viisauttaan. Meidän perheessä ainoastaan minä olen sanonut ääneen, että varmasti johonkin maailman meriin on jäänyt esihistoriallinen megalodon ja joskus se vielä löydetään :O 



Ai nää on piraijoita? Okei...mää luulin, että ne on "pirullisemman" näköisiä, vaan en kyllä menis silti samoihin vesiin uimaan. 
Sea Life :sa oli rakennettu hienoja vesiaiheita ja putouksia sekä kaikki näytillä olevat "akvaariot" olivat mielestäni upeita. Niitähän olisi ihastellut ja kuvaillut vaikka kokonaisen päivän vaan meillä oli kyllä ihan tietty syy miksi oltiin tultu tänne..








Heiii! Tuolla! Tuolla näkyy!
Shh... jos vähän hiljempaa :D vaan ei voinut pojan intoa rajoittaa ei sitten yhtään! Sieltähän se lipui. HAI!



Täytyy myöntää, että kun tämä virtaviivainen petokala tuli näkyviin koko komeudessaan niin tuntui, että hieman aikaa ympärillä oli aivan hiljaista. On se jotenkin pelottavan karmiva, mutta samaan aikaan kaunis! Sitä vain jäi tuijottamaan huomaamattaan. Tässä siis syy miksi tulimme Helsinkiin asti lomareissulla.



Meillä oli niin monta lomareissun pysähdyskohdetta buukattu muutamalle päivälle, että jäi hieman harmittamaan kun eläintenhoitaja vinkkasi meille, että haiden ruokinta-aika on kohta, " Jäättekö katsomaan?"  No hitsit! Ei keretty jäädä odottelemaan. Kannattaa siis katsoa netistä tarkasti ennen kuin suunnittelee reissua tänne-vaikkapa nuo ruokinta-ajat ;)

Linkistä voi katsella lisää SEA LIFE Helsinki

Meillä matka jatkui, mutta oli kyllä näkemisen arvoinen paikka, suosittelen käymään ja ottamaan kiireetöntä aikataulua matkaan. Me mennään varmasti vielä uudelleen visiitille ja haitkin on silloin jo isompia:O




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti