tiistai 2. elokuuta 2016

Asuntomessut Seinäjoki 2016-CUBO

Kävin siskoni Kotiäiti sisustaa kanssa päivän reissulla  Seinäjoen asuntomessuilla.

Ostin ennen lähtöä DEKO-lehden virallisen messuluettelolehden, joten pääsin kurkkimaan kaikkia kohteita hieman etukäteen. 

















Lehden perusteella valitsin muutaman kohteen, mitkä olisi ehdottomasti nähtävä.
Tässä muuten messukoteja käykääpä tutkailemassa  Messukohteet.
Asuntomessut päättyvät nyt 7.8.2016. Vielä ehtii siis käydä messuilla.

Päätin jo kotona etten ottaisi isompaa kameraa mukaan kannettavaksi ja yritän hienovaraisesti kieltäytyä kaikista jaettavista esitteistä, jotta voin näppäillä kuvia kohteista.

Kuten ennenkin... niin näköjään myös nyt valitsimme sellaisen messuilupäivän minkä moni muukin oli valinnut :D. Messuvieraita oli runsaasti ja useimmissa kohteissa kuljimmekin jonoissa messukotien sisällä.

Vaikka olin selaillut lehdestä ne muutamat kohteet, mitkä oli nähtävä niin yllätyin täysin Teri-Talojen CUBO- messukohteesta nro 25.

Vanhemmillani on aikoinaan rakennettu Teri-Talo ja päätimmekin mennä kurkkimaan miltä talotehtaan talot nykyään näyttävät.
Talo oli ulkoa yksinkertaisen kaunis, selkeä, linjakas ja valkoinen, 1 krs.-puutalo, harmaalla katolla ja terasseilla.

Mutta WOU! Mikä puhtaus ja valoisuus talon sisällä olikin meitä vastassa, puhumattakaan sisustustuksesta-IHANA<3 Olin täysin myyty! Ei tietenkään sillä ollut mitään merkitystä, että sisustuksessa oli käytetty mm. Marimekon ja HAY:n tuotteita ;)

Talon pohjapiirustus oli minulle mieluinen. Eteisestä pääsi heti isoon kuraeteiseen ja siitä suoraan kodinhoitohuoneen puolelle, missä oli reilunkokoinen vaatehuone. Olen aina toivonut kodinhoitohuonetta, missä on joko kaikille omat vaatekaapit tai iso vaatehuone.

Kodinhoitohuoneesta pääsi pesu-ja saunatiloihin, siitä vanhempien makuuhuoneeseen.. Aah! niin luxusta. Voin kuvitella, kuinka suihkun jälkeen illalla voi rojahtaa suoraan sänkyyn nukkumaan- kirjaimellisesti - yksi ovi välissä :D

Makuuhuoneet oli rivissä ja hyvä niin, kukaan ei ole kaukana toisistaan. Keittiö, ruokailutila ja olohuone olivat suurta yhtenäistä tilaa niin kuin moderni tupakeittiö, meillä se toimisi vallan mainiosti ja takka keskellä kaikkea, joten takkatulen loimutuksen näkee keittiöön sekä olohuoneeseen.

Keittiöstä oli käynti isolle terassille, josta osa oli lasitettu. Pihalla oli hauska leikkimökki sekä nurmitilaa.

Yritin pysähdellä ja räpsytellä kännykällä sisustuksesta kuvia niin ahkerasti kuin pystyin.
No, katselkaapa itse. Mitäs pidätte? Minä Tykkäsin!

Tässäpä kännykkäräpsyjen satoa!














Tykkäsin myös näistä kohteista

Kohde 11 LAKKA LAKEUS Lakka Kivitalot

Kohde 13 JÄMERÄ SÄMSÖ Aeroc Jämerä Oy

Kohde 19 HONKA MARKKI Honkarakenne

Kohde 20 RIIHI Honkatalot

Kohde 27 TRIO Design-Talo

Kohde 32 SUOLA JA PIPPURI Keittiömaailma

Kohde 38 KAARNA Kastelli-Talot


Lisäkuvia messuilta: 



Messuilla oli myös paljon kivoja ideoita pihalle, tässä muutama :


















1 kommentti:

  1. Olipas virkistävä ja mielenkiintoinen juttu. Kohde sattui olemaan minunkin suosikki - Marimekkoa on vaikea voittaa <3

    VastaaPoista